<--- MAIN MENU --->
About Future Shock

Future Shock är ett nystartat företag som gör hemsidor till Internet. Är ni intresserade av logotyper så skapas även dem av Future Shock. Jag heter Christian Viklund och har en examen i Redigering och desktopdesign som nu implanteras i webdesign. Målet är att Ni ska få en sida som attraherar den kundkrets ni vill ha samt engarera en ny kundkrets genom Internet.

Genom Internet kan företaget få mycket gratis reklam om sidorna görs rätt. Visst kan man låta en kompis göra ett hopkok eller låta en firma med mycket erfarenhet (Härnösands Filatelistförening, Noble Travel [Stockholm], Brian Lumley [berömd engelsk författare] m.m.) ta hand om Er specialdesignade sida.

Vilken nytta har vi genom Internet?
Sälja produkter
Ge information till kunder om nya spännande nyheter
Få feedback för ideér
Visa upp personalen
Möjligheter att prata direkt med kunder
Visa upp produkter samt ge rabatter.

Vad behövs för att få ut en designad företagsida på Internet?
Ha ett internet-konto. Kostnaden för kontot är på Er bekostnad. Future Shock hjälper gärna till att rekommendera prisvärda leverantörer. Ring för pris!
Klicka här för att se några av de företag som hyr ut plats på Internet.
Texten som ska vara med på Er sida. Vi programmerar om denna till html-kod för Internet.Vill Ni beställa så gå till vårat email-formulär och skicka ett brev till oss så hör vi av oss snarast eller enligt ditt önskemål.

Future Shock är medlem i: