lehapa@flashback.net
 
STYX


LET US GO ROCKING
FLASHBACK
Ilasa micalazoda olapireta ialpereji beliore..........................

PAST
http://search.warez.com/
Webring
Oneliners
Warez
Sicken hackersnubbe
 
 

After all, death is the easiest thing to do, ya can't fuck it up. It makes successess of us all.

En snubbe tänkte att det skulle vara uppkåtande att kedja fast sig själv vid en Volkswagon samtidigt som bilen körde runt en parkeringsplats med killen i full färd att runka. Kedjan åkte in i hjulet och han åkte rakt in i axeln (på bilen) vilket resulterade i att han dog omedelbart. Sicka nerköp, hoppas det i alla fall gick för honom.

För några år sedan var det en man som tänkte att det skulle vara skönt att bli avsugen av en dammsugare. Uppenbart, var det så skönt så han fick en hjärtattack. Snutarna fann honom stendöd men dammsugaren var fortfarande igång.

Är man normal om man gör som den killen som var trött på livet och beslutade sig för att begå självmord genom att borra tre hål i huvudet. Vad det var för borr sa han aldrig


                                                                    VARUMARKNADEN

Något defekt rak cheva säljes till sned människa för utjämning.

Sopor säljes för minst 500 kr eller till lägstbjudande.

Något defekt ww Golf med sollucka i golvet, ratten i baksätet. OBS oanvänd askkopp.

Något defekt spegel bytes mot häst i treårsåldern.

Uppblåsbar Barbara bytes mot tre-årig häst (som ej fått föl) p g a ändrad sexvana.

Cd-skiva bytes mot inbrottstjuv.

Kabel-TV säljes till ointelligent människa

Kanonbra bil Volvo PV 1969 säljes till idiot för endast 250 000. Samma bil säljes även till blind för samma pris.

Vaknade upp med två strumpor. Den ena var det hål på. Byter därmed mitt vänstra brev mot en höger Cowboysko i gummi samt amputationskostnad

Något defekt TV säljes till blind.

Bra radio säljes till döv

Höjdhoppsställning säljes till lam

Sökes rik svårt cancersjuk människa för giftemål.

Vår mongoloida son bytes mot tennisrack

Vår mongoloida son bytes mot defekt tennisrack

Svårt sjuk faster önskas bytas mot semesterresa.

Jag var ute på isen och hade det glatt när jag plötsligt insäg att jag var vaken. Jag försökte ta det easy och så pimplade jag öl genom hålet. Jag tog en holk men jag fick ge tillbaka den när fåglarna kom. Jag log glatt och då ramlade jag på en slant. Jag hade inga pengar så jag blev ett socialfall. Då kom Stig på vägen med en ren som var smutsig. Jag var sné på honom men jag fick rätta mig till när jag var dygnrak Jag föll på en slant en gång men jag log glatt ändå och tog det easy. Jag åt på min försvunna macka då en man som skulle gå bort kom. Gräset grönskade grönt, Galten grisade glatt När näven nästan nös nöffade grisen. Han slant på en krona men den devalverades till ett värde av en tia så han kunde resa sig upp igen Jakob gömde sig bakom flötet och ett räcke mellan kl tolv och halv-noll. Bakom slarvigt samlade baksäten satt Björn Skifs och åt vänster. Till höger satt jag och mittimellan mjölk drack jag. Nödsakad att gömma mig i en centrifug, elvisp samt en strut som jag hade på huvudet mellan första och andra världskriget åt jag en mangel. Vem ler hitåt ?. Det är Adolf Hit ler. Som en spis kan man säga.
 

                                                        trams !