Det är så mycket mer än bara gangbang.

GangBang Sweden bildadas officiellt år 2000, även om vi provstartar direkt, och är en utbrytning från IPIS som i fem år arrangerat träffar med temat extra attention och gang bang. IPIS är en väl etablerad klubb som bildades 1991.

Vi har lånat många av grundreglerna från IPIS, men en väsentlig skillnad är att det i Gang Bang Sweden inte finns något permanent krav på intresse eller aktivt utövande av intimsmyckning, rakade kön och nakenhet. Som medlem i GangBang Sweden får ni:

· Inbjudan till alla träffar!

· Förtur till alla träffar!

· Inga inbetalningar i förskott!

· Alltid minst 100:- rabatt på inträdet!

· Tillgång till hemlig websida!

Med tjejerna i centrum

Vi utgår alltid från sex där tjejerna står i centrum och med en eller flera extra killar. Det gör vi på två olika sätt. Det ena är extra attention där spelet går ut på att det är tjejerna som utnyttjar killarna. Här är killarna till för att behaga tjejerna och ge dem all uppmärksamhet. Det andra är gang bang där rollspelet går ut på att det är killarna som "utnyttjar" tjejerna och försöker ge dem vad de tål.

Allt är givetvis med full respekt för var och ens personliga gränser. Utifrån dessa grunder kan träffarna ha teman som går in på specialintressen, vilket alltid annonseras i inbjudningarna.

Kröning av åretsMiss GangBang

Varje år arrangerar GangBang Sweden tävlingen Miss GangBang. Det är en öppen tävling för alla som är intresserade av att delta vid denna prestigefyllda utnämning. Det tävlas i ett antal grenar där flest ihopsamlade poäng leder fram till den åtrovärda vandringspokalen.

Var i världen?

GBS har sitt säte i Stockholm och vår ambition är att arrangera minst en träff per månad. Träffar på andra orter i Sverige eller Norden kan bli aktuella om det finns par eller tjejer som efterfrågar detta. Klubbledningen består av två par. Alla uppgifter om medlemmarna förvaras säkert och oåtkomligt utanför ledningen. Vi iaktar alltid högsta diskretion.

Om medlemskapet

Medlemskap sökes genom att betala medlemsavgift och uppge e-postadress eller utdelningsadress för klubbens information. E-post är överlägset bäst för er eftersom det är snabbare och inbjudningar kan komma med mycket kort varsel. Hotmail går bra. Medlemsavgiften löper per kalenderår och är 500:- för killar 200:- för par och 100:- för tjejer. Som medlemmar får ni minst 100:- rabatt på alla träffar om ni bokar senast tre dygn innan. Ingen förskottsbetalning, utan den rabatterade avgiften betalas vid ankomst.

Medlemsavgift löses på IPIS pg. 470 60 30-6

Det går bra att komma på en träff innan ni blir medlemmar, betala bara inträdet via IPIS pg 470 60 30-6 senast fem dagar innan träffen. Genom att ringa anvisat telefonnummer samma dag som träffen får ni vägbeskrivning.

Par och tjejer som är medlemmar i IPIS kan på egen begäran kostnadsfritt bli medlemmar även i GBS, under förutsättning att ni har för avsikt att besöka GBS träffar.

Information

GBS är gäst på IPIS hemsida och medlemmarna får även tillgång till hemliga GBS-sidor. Träffinbjud-ningar går ut via hemsidan, e-post, brevpost och via GBS träff-telefonsvarare.

Det finstilta

Ett väl utvecklat sunt förnuft är en direkt förutsättning för ett medlemskap i GBS. Dårar och socialt retarderade personer som har en olämplig ojämlik kvinnosyn har ej tillträde till klubben. Personer som uppträder olämpligt blir omedelbart avvisade och medlemskapet dras in utan återbetalning av medlemsavgiften. Otillåten spridning av t ex klubbens hemliga sidor på nätet eller annan personlig information, leder till omedelbart indraget medlemskap utan återbetalning av medlemsavgiften.

Indiskret skvaller om vilka som deltagit på träffar leder också till omedelbart indraget medlemskap utan återbetalning. Vill man ha ytterligare kontakt med någon på en träff så överlämnar man sittvisitkort. Klubbens träffar är forum för sexuell lust och ingen äkten-skapsförmedling.

Penetrering sker helt på eget initiativ och om så sker ska det vara med kondom och spermiedödande glidmedel. Inga sprut inne i tjejerna.

Har en träff ett speciellt tema och man inte delar intresset för detta, ska man vänta tills det kommer en träff med ett tema man är intresserad av.

Att boka sig och sedan utebli, utan att meddela sig, resulterar omedelbart även det till indraget medlemskap utan återbetalning.

GBS har ett noggrant regelsystem som styr verksamheten till allas säkerhet och trevnad. Av utrymmesskäl här presenteras reglerna i sin helhet på hemsidan och skickas till medlemmarna.

Någr av våra viktigaste honörsord;

Högsta diskretion

Frivillighet

Säkerhet

Vänligt och trevligt bemötande

Sexuell action

Exklusiva träffar med variation

Träffar varje månad

Adress mm.

Vid all korrespondens till klubben är det viktigt att du använder förkortningen GBS och ingenting annat.

Adress: GBS, Box 710, 114 79 Stockholm

E-post

Träff-telefonsvarare: 070-272 14 38

Klubbledningen direkt: 08-747 14 93

Postgiro: IPIS, 470 60 30-6

Ingångssidan

Träffar

Träffregler