Träffar

Träffarna är till för att personer med intresse för sex med tjejerna i centrum och flera extra killar ska kunna träffas. Alla är med av eget intresse och fri vilja. Prostitution förekommer ej. Läs informationen om klubben noggrant innan ni bokar plats.

OBS NY TRÄFF!!!!!!!!

LÖRDAGEN DEN 28:e OKTOBER I STOCKHOLM

WET EXHIBITION 2

Se men inte röra! Det är grundtanken med den här speciella träffen. De enda som får röra varandra är paren. Inom paret får ni pippa hur ni vill. Alla andra tjejer och killar får göra vad de vill med sig själva men de får inte röra eller bli berörda.

Tjejerna kan få se tio styva stakar runkas tills de sprutar samtidigt! Killarna kan få se tjejerna onanera med stora dildos tills orgasmen stänker! Paren får visa upp sina allra perversaste knullställningar infören frenetiskt runkande publik.

Kondomerna kan ni lämna hemma! Här är det de visuella njutningarna som är behållningen. Ingen behöver känna sig pressad till några sexuella beröringar. Perfekt för er som vill vara lite försiktiga. Perfekt för er som vill visa hur perversa ni är.

För att singelkillar ska få komma på den här träffen så måste ni förbinda er att bjuda på minst en laddning sperma! Flera tjejer vill inget hellre än att bada i jättesatser! Miljön är bastu och våtutrymmen där man kan njuta av en riktigt WET EXHIBITION!

Därefter följer en EFTERFEST i en helt annan miljö och då är alla fasta grepp tillåtna, givetvis i linje med GBS intentioner och regler. Efterfesten har ingen tidsbegränsning. MEN, vill ni vara med på efterfesten så måste ni vara med på Wet Exhibition. Det går inte att bara vara med på efterfesten. Däremot kan ni välja att bara gå på Wet exhibition och avstå från efterfesten.

Inträdet för er som ej är medlemmar är 100:- för tjejer inkl. efterfest, 200:- för par, inkl efterfest och killar 400:- för WE. och 300:- för Efterf. Betalas på IPIS pg. 470 60 30-6 För medlemmar är det betydligt lägre inträde som betalas vid ankomst.

Boka genom att betala inträdet och glöm inte skriva namn och e-postadress på talongen.

PS. Ni som inte varit på GBS-träff tidigare men vill vara med på Miss Gang Bang får här en sista chans att kvalificera er, eftersom vi kräver att alla på Miss GB ska ha varit med minst en gång tidigare. DS.

Miss Gang Bang 2000

GBS traditionella och kultförklarade sexdrabbning går av stapeln fredagen den 3:e november några mil söder om Stockholm.

Nya gentlemän, nya heta tjejer och nya regler! Istället för att paren själva för protokoll över insamlade poäng, vilket kanske blev lite subjektivt, är det killarna som efter ett visst system röstar fram årets vinnare. Tjejerna får rösta fram den bästa gentlemmannen och hingsten.


Miss Gang Bang vinner en resa till Kanarieöarna!

Resor även till andra och tredje pris, samt att en resa lottas ut.


Klädseln är helt styrd för killarna men oerhört enkel: Vid ankomst kostym och slips. Dessutom agerar man som en gentleman. När tävlingen drar igång blir det ombyte till nummerlapp och kalsonger. Inga tveksamheter, eller hur? Tjejerna och paren klär sig efter egen smak.

För tredje året i rad arrangeras denna mycket populära tävling och fest.Var med och bevisa att det finns äkta lust och intresse för sexualitetens finesser och outtömliga möjligheter. Fantasi blir till verklighet under denna långa heta natt. Mycket goda möjligheter att utöva specialintressen av alla de slag. Allt sker under ordnade former där GBS regler är ramen. Ingen utsätts någonsin för något mot sin vilja.

Servering, bastu, disco, övernattning för de som önskar.

Medlemskap erfordras för deltagande. För singelkillar fordras dessutom att ni deltagit på någon träff tidigare. Läs om hur man blir medlem under information om klubben. Deltagarantalet är max 100 personer.

 

 

 

 

Kommer miss Gang Bang 1999 att kunna försvara sin titel?

 

 

 

 

 

välkomna!


 

Fråga gärna per mejl men vi kan inte garantera att vi hinner svara alla, kolla om inte svaren du söker finns i informationen om klubben innan du mejlar oss.


Fler inbjudningar till träffar får Ni som medlem.

Information om klubben

Träffregler

Ingångssidan