Vi söker författare

linje1.gif (354 bytes)

Är du författare? Har du ambitioner att bli en? Vill du bli rik och berömd? Eller åtminstone publicerad?

Tredje Graden är förlaget för dig som kan svara ja på någon av ovanstående frågor. Juni 1998 kommer vi att ge ut en samling med fantastiska berättelser som rör sig i skräckens landskap. Dessutom satsar vi på att ge ut en science fiction-samling under hösten/vintern 1998. Det finns alltså fortfaranplanet2de utrymme för dig som skriver SF att vara med i novellsamlingen. Honorar kommer självklart att utgå till samtliga publicerade skribenter.

Vi tror att Sverige hyser många begåvade och originella författare som har noveller, romaner och synopsis liggande hemma i byrålådan. Eller kanske i huvudet eller på hårddisken. Om du är en av dem har du nu chansen att bli odödlig, genom att låta resten av landet njuta av dina alster. Genomlev inte resten av ditt liv som ett missförstått geni, plågat av ditt samvete för all talang som gått till spillo. Sälla dig i stället till skaran av erkända och älskade sagoberättare och framtidsprofeter.

Skriv några rader till oss, och berätta om dina idéer. Kanske har du redan ett färdigt manuskript, eller så kanske du vill veta mer om förlaget. Alla frågor är välkomna och vi svarar på allt.

| Skymningscirkus | Om förlaget | Blandat | KommandeHem |

3graden@flashback.net
Copyright ã 1998 Tredje Graden Förlag